Olycksfallsskadereglerare till försäkringsbolag i Stockholm

hero.jpeg


Har du tidigare erfarenhet av olycksfallskadereglering och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker nu en Senior Olycksfallsskadereglerare till vår kund i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

I rollen som olycksfallskadereglerare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för inkommande skador som omfattas av olycksfallsförsäkring. Du jobbar med akutskadereglering, gör bedömningar av invaliditet upp till 5 % och utgår från försäkringsvillkor. Vidare kommer rollen att innefatta ansvar för det operativa i teamet.

 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av skadereglering av olycksfallsförsäkring. Du ska kunna akutskadereglering av invaliditet upp till 5% och du är van att tolka försäkringsvillkor. För att vara framgångsrik i rollen så bör du vara prestigelös, serviceinriktad och ha en förmåga att kravställa och följa upp.
Vidare är du en person som gillar utmaningar, är målinriktad och lösningsorienterad.

Du kommer tillhöra ett familjärt och ambitiöst team med framåtanda som gillar att hitta på saker såväl på jobbet som utanför. 


Ansökan:

  Vid frågor gällande rollern och ansökan, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på rebecka.berg@netwrk.se alternativt 0720 837 416.  Kontaka Emil om du vill veta mer om tjänsten

  Emil Stenbäck

  Recruitment Consultant Interim

  Ansök här!

  Ansökan

  Dra filen hit eller ladda upp

  Max filstorlek: 10MB