Netwrk söker konsulter & interimare inom Ekonomi för framtida uppdrag

Är du intresserad av nya möjligheter och uppdrag inom ekonomi? Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga ekonomer, oavsett om du är ekonomiassistent, redovisningsekonom, controller eller CFO.

 

Om oss

Netwrk är ett rekryteringsföretag som startades 2014 med rötter inom Bank och Finans. Med en gedigen arbetslivserfarenhet inom ledande nordiska banker, fondbolag och investmentbanker skapades möjligheten för Netwrk att erbjuda marknaden något nytt; ett mer kvalificerat tillvägagångssätt för rekrytering inom specialistområdet Bank & Finans. 

Sedan dess har vi utökat vårt erbjudande till att även omfatta både konsultuthyrning och rekrytering inom Ekonomi, Kundservice och Support.


Om konsultrollen

Som konsult på Netwrk får du hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får även löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer som finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp relaterat till ditt uppdrag.

Om du föredrar att vara anställd via oss eller att fakturera via eget bolag är helt upp till dig. Vi söker dig som är egen företagare som har valt interimskonsult som ett karriärsteg, eller dig som är nyfiken på att arbeta som konsult via Netwrk. Vi vill nätverka med Dig, oavsett om du är aktivt sökande efter uppdrag eller vill bli kontaktad när rätt möjlighet för dig dyker upp. Så snart vi vet mer om dig och dina ambitioner kommer vi enklare kunna matcha dig med passande uppdrag. 

Genom att ladda upp din CV hos oss så öppnar du upp för nya möjligheter till nytt jobb.

 

Övrigt

Vid frågor gällande ansökan, kontakta någon av våra rekryterare nedan:

Cecilia Lantz – cecilia.lantz@netwrk.se alternativt 070 789 07 52
Rebecka Berg – rebecka.berg@netwrk.se alternativt 072 083 74 16

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaka Rebecka om du vill veta mer om tjänsten

Rebecka Berg

Rebecka Berg

Recruitment Consultant

Ansök här!

Ansökan

Dra filen hit eller ladda upp

Max filstorlek: 10MB