Customer Service Agent

Vi på Netwrk samarbetar med flertalet spännande kunder inom bland annat bank och finans i centrala Stockholm där du får en möjlighet att utvecklas och växa. Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice, eller är i början av din karriär för att matcha dig till framtida tjänster.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos våra kunder kan exempelvis innefatta;

- Kundbemötande och service.
- Inkommande frågor från kunder via telefon, chatt och mail.
- Registrering av ärenden i system.
- Administration.

Profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du tidigare har arbetat med någon form av service och kundbemötande. Vi ser dig som en social och kommunikativ person med bra struktur i ditt arbete. Du har god datorvana och har ett intresse för att lära dig nya system. Tjänsten kan innebära mycket kontakt med kunder och kollegor därför är det viktigt att du drivs av att arbeta och kommunicera med människor. Vidare att du gillar att arbeta med problemlösningar och uppsatta mål. Du är en nyfiken person som kan att arbeta självständigt, men är samtidigt en stark lagspelare som gärna tillhör och arbetar nära ett sammansvetsat team. 

Slutligen ser vi även att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Talar du ytterligare språk är det mycket meriterande.

Ansökan
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Vid frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Ljungdahl på Alexandra.ljungdahl@netwrk.se eller 072 905 55 57.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaka Customer om du vill veta mer om tjänsten

Customer Service Agent

Ansök här!

Ansökan

Dra filen hit eller ladda upp

Max filstorlek: 10MB