Familjejurist till Advice

hero.jpeg

Är du i början av din karriär som jurist och intresserad av familjerättsfrågor? Vill du kliva in i en roll med stort ansvar och arbeta på ett familjärt bolag? Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomisk familjerätt hos vår kund Advice.

 

Om Advice

Advice bildades 1992 som en oberoende byrå på 24 personer som arbetar med skatt, redovisning och familjejuridik. Advice Familjerätt AB bildades 2022 och tillhör koncernen Advice AB (som även består av Advice Skatt KB och Advice Redovisning AB).

Advice Familjerätt AB erbjuder familjerättslig rådgivning med helhetslösningar till sina kunder. Bolaget hjälper individer, familjer och entreprenörer att kartlägga den familjerättsliga situationen och att upprätta andra familjerättsliga dokument med mera. Vid behov samarbetar Advice Familjerätt AB med systerbolaget Advice Skatt KB för att optimera kundernas skattemässiga utfall. Driver du ett eller flera bolag finns Advice Redovisning AB med helhetslösningar när det gäller redovisningsrelaterade frågor.

På Advice är medarbetarna deras styrka, därför är teamkänslan och det sociala av stor vikt. De erbjuder en marknadsmässig lön, omfattande försäkringspaket, tjänstepension, friskvård, förmånligt arbetsredskapspaket, konferensresor, sociala aktiviteter med mera.


Arbetsuppgifter:

Advice Familjerätt befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu ytterligare en kollega till teamet. Advice Familjerätt erbjuder helhetslösningar med utgångspunkt i familjerätten. Familjerättsfunktionen består idag av sex personer.

Som familjejurist kommer du att kartlägga familjerättsliga situationer, upprättar testamenten eller andra familjerättsliga dokument samt hantera befintliga dokument för att hantera kundernas nuvarande situation. Du kommer att hantera bouppteckning och arvskifte, samboavtal och samäganderättsavtal, äktenskapsförord, framtidsfullmakt, gåvobrev etc. I din roll är det viktigt att du arbetar för att utveckla och upprätthålla långsiktiga och nära kundrelationer. Som familjejurist på Advice förväntas du vara delaktig och bidra med idéer och positiv energi till vår verksamhet och dess utveckling.

Från din första dag kommer du att tilldelas en mentor i form av en senior familjejurist som du kommer att ha ett nära samarbete med.


Din profil:

Detta är en spännande utmaning för dig som är början av din karriär som familjejurist. Du är antingen nyexaminerad jurist eller har tidigare erfarenhet och vill ta nästa steg. Du har ett stort intresse för ekonomisk familjerätt och lockas av en bred roll med stort ansvar. Som person är du noggrann, analyserande och trivs i en social roll med mycket kundkontakt. Vidare är du prestigelös och en lagspelare som är orädd.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom juridik. Vidare kan du uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Sök denna spännande tjänst

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm.

 I denna rekrytering samarbetar Advice med rekryteringsbolaget Netwrk. Vid frågor gällande ansökan, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på rebecka.berg@netwrk.se alternativt 0720 837 416.

Kontaka Rebecka om du vill veta mer om tjänsten

Rebecka Berg

Recruitment Consultant

Ansök här!

Ansökan

Dra filen hit eller ladda upp

Max filstorlek: 10MB