Business Controller

hero.jpeg

Vi på Netwrk söker nu en Business Controller för ett interimsuppdrag till ett bolag placerat i Stockholm. Uppdraget, som är en heltidstjänst, startar så snart som möjligt och pågår fram till 2023-11-31 med stor chans till förlängning. På detta uppdrag kommer du ingå i ett dedikerat team om fyra ekonomimedarbetare och rapporterar direkt till CFO. Rollen är omväxlande och du kommer att agera länk mellan ekonomi och verksamheten. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att stödja den operativa verksamheten genom analys, rapportering och ekonomisk uppföljning samt upprätta budget och prognoser. Du kommer också hjälpa till att implementera ett nytt ekonomisystem under hösten 2023.

Erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har minst fem års arbetserfarenhet av controlleruppgifter och har erfarenhet av redovisningsarbete då viss bokföring ingår i rollen. Vidare tror vi att du har goda kunskaper i Microsoft Excel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av systemet Qlik eller andra BI-verktyg.

Personliga egenskaper

Du tar ägandeskap, är affärsinriktad och kommunikativ samt har en stark vilja att utvecklas. Du är självständig i ditt arbete och gillar att driva och förbättra arbetsprocesser. Du har en prestigelös approach och har en entusiastisk inställning när det gäller att ta dig an nya utmaningar. Dessutom är du analytisk, strukturerad, kvalitetssäker och utför ditt arbete med integritet.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande. Vid frågor gällande ansökan, kontakta ansvarig rekryterare Emil Stenbäck (emil.stenback@netwrk.se) alternativt 0707 629 082. 

Om oss

Netwrk är ett rekryteringsföretag som startades 2014 med rötter inom Bank och Finans. Sedan dess har vi utökat vårt erbjudande till att även omfatta både konsultuthyrning och rekrytering inom Ekonomi, Kundservice och Support. Med vårt breda kontaktnät hjälper vi företag av varierande storlek inom flera olika branscher att hitta rätt personal. 

Vad Netwrk erbjuder dig

Netwrk värdesätter kvalitet, flexibilitet och långsiktighet i alla våra rekryteringsprocesser. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner och ett bollplank för alla vi kommer i kontakt med i vårt nätverk.

Vi är specialister på rekrytering och med vår långa erfarenhet i branschen kan vi snabbt förstå hur kompetensbehovet utvecklas på en ständigt föränderlig arbetsmarknad. Låt oss guida dig i din karriär och tillsammans hitta din nästa arbetsgivare.

Kontaka Emil om du vill veta mer om tjänsten

Emil Stenbäck

Recruitment Consultant Interim

Ansök här!

Ansökan

Dra filen hit eller ladda upp

Max filstorlek: 10MB